Open Gym

Doelgericht kracht trainen

Image description

Van Maandag tm Vrijdag 8.00-11.00 en 17.00-21.30 uur stellen wij onze sportstudio open om vrij te trainen "Open Gym" U kunt vrij gebruik maken van onze cardio apparatuur: loopbanden,fietsen,crosstrainers, roeiapparaten en een assault bikes.

Daarnaast beschikken wij over een krachtlijn van 12 Nautilus apparaten voor een full Body training. Train je voor een specifiek doel bijvoorbeeld  afvallen, conditie verbeteren, sterker worden, opbouwen van spiermassa en/of als revalidatie training. Onze instructeurs voorzien u van advies om zo effectief mogelijk te kunnen trainen.

Daarnaast hebben wij ook een functionele trainingsvloer met daar de mogelijkheid om vrije krachttraining te doen door middel van o.a. dumbells, Smit machine, Squat/Bench rekken etc. Veel mogelijkheden om in een ontspannen sfeer doelgericht en gecontroleerd aan uw doelstelling te werken.

Naast dat je er beter uit gaat zien voel je je zowel lichamelijk als geestelijk beter als je regelmatig krachtoefeningen doet. Je figuur verandert in positieve zin doordat spieren zich vormen en ontwikkelen. Ook verbrand je meer vet waardoor je je spieren beter en sneller ziet.

Je hebt minder stress en je zelfbeeld wordt een stuk beter. Daarnaast wordt het bloed sneller door je aders gepompt met als gevolg een lagere bloeddruk en minder stress.

Keertje kennismaken?

De Sporthal is dé sportschool in Almelo voor zowel beginnende als ervaren sporters. Kom gerust langs voor een bakje koffie of vraag een gratis proefles aan!