Probeer 2 groepstrainingen gratis. Mail naar info@de-sporthal.nl

XCO

Werk aan je conditie en een strakker lichaam

Image description

XCORE is veel meer dan alleen een training voor je core. Tijdens een XCORE training verbrand je tot maar liefst 750 calorieën! Het is de ideale groepsles wanneer jij graag wilt afvallen én aan je sixpack wilt werken. XCORE is een functionele training op muziek waarbij je met een XCO-trainer je buik, rug, benen én armen traint. De focus ligt op het opbouwen van je conditie, het versterken van spier- en bindweefsel én het verbranden van calorieën.

De XCO-trainer is een aluminium buis gevuld met grit. Bij iedere beweging die gemaakt wordt, gaat het grit heen en weer. Door de beweging van het grit in de buis ontstaat er bij het begin én het einde van de beweging een aanvullende belasting op de spierstructuren in je lichaam. Het leuke aan een XCORE training is dat het geschikt is voor iedereen! Je bepaalt namelijk zelf de intensiteit van de oefening.

Wil jij ook strakkere buikspieren en je conditie verbeteren? Doe dan mee met XCORE fitness bij De Sporthal!

Bekijk het lesrooster

Keertje kennismaken?

De Sporthal is dé sportschool in Almelo voor zowel beginnende als ervaren sporters. Kom gerust langs voor een bakje koffie of vraag een gratis proefles aan!